Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

GOYA

Kietoji Olandijos “širdutė“......
 

Goya - tai olandiškas sūris priklausantis kietųjų sūrių kategorijai. 40% riebumo, šis sūris gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno ir turinti tvirtą, birią tekstūrą. Brandinamas ne mažiau kaip 6 mėnesius sūris įgauna švelniai gelsvą spalvą nepakartojamą, šiek tiek saldstelėjusį, skonį ir aromatą. Olandai Goya sūrį gamina pagal senuosius Italijos metodus, pasitelkiant šių dienų moderniąsias technologijas, todėl jis mėgstamas visame pasaulyje.
Goya sūris puikiai tinka salotoms, sriuboms, picoms pagardinti, o taip pat valgyti vieną su krekeriais ar juoda duona. Kadagi turi salstelėjusį skonį jis puikiai tiks su įvairiais vaisiais ar riešutais. Šis sūris puikią porą sudaro su raudonu sausu vynu ar tamsiu alumi.

 

 

 


 
Otas ir krevetės su čiobrelių Goyos sūrio ir grietinėlės padažu