Jums reikės:
- Pakuotės šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;
- 300 g pievagrybių;
- 200 g „Saint Geric“ sūrio;
- Svogūno;
- Skiltelės česnako;
- 4 šaukštų grietinės;
- 2 šaukštų sviesto;
- 5 saulėje džiovintų pomidorų;
- Pagal skonį pipirų ir druskos.
Tešlą atšildykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais bei formomis. Pievagrybius supjaustykite ir šiek tiek pakepinkite svieste. Pomidorus supjaustykite juostelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Šiek tiek patrinkite tarp pirštų, kad suminkštėtų. Ant kiekvieno tešlos gabalėlio dėkite šiek tiek išspausto česnako sumaišyto su grietine, dėkite pievagrybius, pomidorus, svogūnus ir kubeliais pjaustytą sūrį. Pabarstykite druskos ir pipirų, dėkite į skardą ir šaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 15 minučių, kol sūris išsilydys.
Skanaus!