Jums reikės:
- 300 g spagečių,
- 200 g krevečių,
- 100 g "Bleu d' Auvergne“ sūrio,
- 250 g grietinės,
- 1 kubelio vištienos sultinio,
- tarkuoto parmezano
Į verdantį sūdytą vandenį sudėti spagečius, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir virti 15 min. Paruošti padažą – į puodą įpilti grietinės, pagardinti susmulkintu vištienos sultinio kubeliu. Sudėti gabaliukais susmulkintą baltojo pelėsio sūrį. Virti ant silpnos ugnies. Padažą maišyti, kol ištirps sūris ir virti 10 min. Į lėkštę sudėti spagečius, ant jų krevetes. (Krevetės nuo karštos pastos pašyla, jų nereikia atskirai virti ar šildyti, nes susitrauks.) Patiekalą užpilti padažu, pabarstyti tarkuotu parmezanu ir išmaišyti.
Skanaus!