Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Krepšeliai su baltojo pelėsio sūriu

 

 

Jums reikės:

  • Tešlai panaudokite bemielės sluoksniuotos tešlos lakštus;
  • Įdarui:
  • 250 g voveraičių;
  • 1 nedidelio svogųno;
  • 150 g Florette sūrio;
  • 3 šaukštų grietinės;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį;
  • Šviežių arba džiovintų čiobrelių;
  • 30 g sviesto.

 

Kepimo formeles išklokite tešla. Pakepkite 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ruoškite įdarą: supjaustykite voveraites, svogūną, pakepinkite svieste, pilkite grietinę, pipirų, druskos, čiobrelių. Tada  į krepšelius dėkite paruoštą įdarą ir kepkite dar 10 minučių. Į dar karštus krepšelius dėkite sūrį ir patiekite.

 

Skanaus!