Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Pyragėliai su Rulo de Cabra ir vynuogėmis

 

 

Jums reikės:

  • 3 lakštų šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos;
  • 3 riekelių virto kumpio;
  • 150 g Rulo de Cabra sūrio su ananasais;
  • 2 nedidelių raudonųjų svogūnų;
  • Šaukšto pinijų sėklų;
  • Žiupsnelio pipirų
  • Šaukšto medaus;
  • 12 raudonųjų vynuogių (išimkite kauliukus);
  • Žiupsnelio rozmarino.

Atšildykite tešlos lakštus ir perpjaukite juos pusiau. Iš tešlos lakštų išspauskite apvalius paplotėlius, kurių skersmuo būtų maždaug 8–10 cm. Apskritimus dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių. Kepkite maždaug 8 minutes. Pusiau perpjaukite kumpio griežinėlius ir sudėkite ant iškeptų paplotėlių. Sūrį supjaustykite griežinėliais, kad turėtumėte juos šešis. Dėkite juos po vieną šalia kumpio. Plonais pusžiedžiais supjaustykite svogūną, dėkite ant sūrio ir kumpio. Apibarstykite pinijų sėklomis, pipirais, apšlakstykite ištirpintu medumi. Kepkite orkaitėje apie 10 minučių. Ant iškepusių pyragėlių dėkite perpus perpjautas vynuoges ir papuoškite rozmarinais.

 

Skanaus!