Jums reikės:
- 150 g nusausinto Cammino Dóro Mozzarella-Bambini sūrio
- 100 g rucolos salotų
- 100 g frisée salotų
- 100 g juodųjų alyvuogių
- 200 g vyšninių pomidorų
- 1 ryšelis jaunų svogūnėlių
- 60 ml (4 šaukštai) alyvuogių aliejaus
- 60 ml (4 šaukštai) balto balzamiko acto
- 1 skiltelė česnako
- 30 ml (2 šaukštai) medaus
- Druskos ir juodųjų pipirų
- 80 g kedro riešutų
Į dubenį sudėkite rucolos ir frisee salotas, juodąsias alyvuoges, pusiau dalintus pomidorus, smulkintus laiškinius svogūnėlius. Alyvuogių aliejų sumaišykite su balzamiko actu, sutraiškykite česnako skiltelę. Įmaišykite medų ir druską bei pipirus. Ant salotų suberkite Mozarellos rutuliukus ir kedro riešutus, pagardinkite salotų užpilu.
Skanaus!