Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Bulgariškos raudonųjų kopūstų ir sūrio salotos

 

Jums reikės:

  • 15 g nesūdyto sviesto
  • 25 g ( 2 šaukštai ) cukraus pudros
  • 2 žali obuoliai, supjaustyti plonomis skiltelėmis
  • 75 g riešutų gabaliukų
  • ½ mažo raudonojo kopūsto, plonais griežinėliais
  • 30 ml graikinių riešutų aliejus
  • 30 ml alyvuogių aliejaus
  • 30 ml balzamiko acto
  • 200 g Mimolette , supjaustyto kūbeliais

Ištirpinkite sviestą keptuvėje , pridėkite cukrausi r maišykite ant mažos ugnies, kol cukrus ištirps. Įdėkite obuolius ir virkite 3-4 minutes kiekvieną pusę kol pradės karamelizuotis, tada įmaišykite riešutus ir kepkite 1 minutę.Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti . Supjaustykit raudonuosius kopūstus, salierus, įdėkite obuolius ir riešutus. Įpilkite aliejų, balzamiko actą, druskos , pipirų pagal skonį ir išmaišykite. Ant viršaus pabarstykite pjaustytą Mimolette sūrį.

Skanaus!