Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Kepto baklažano salotos su ožkos sūriu

 

Jums reikės:

  • garbanotos salotos lapų
  • raudonosios salotos lapų
  • pusės šviežio pomidoro
  • kelių riekelių baklažano
  • šakelės šviežių bazilikų
  • apie 20 g ožkos sūrio
  • šaukšto alyvuogių aliejaus
  • itališkų prieskoninių žolelių

Salotų lapus švariai nuplaukite ir sudėkite į lėkštę. Pomidorus nuplaukite, supjaustykite, sudėkite prie salotos lapų. Baklažaną taip pat nuplaukite, supjaustykite riekelėmis. Kelias riekeles apkepkite keptuvėje (bus puiku jei naudosite keptuvę su grotelėmis). Sudėkite į lėkštę. Ant salotų užbarstykite smulkinto ožkos sūrio, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite prieskoninėmis itališkomis žolelėmis. Papuoškite baziliko šakele ir patiekite.

Skanaus!