Jums reikės:
- garbanotos salotos lapų
- raudonosios salotos lapų
- pusės šviežio pomidoro
- kelių riekelių baklažano
- šakelės šviežių bazilikų
- apie 20 g ožkos sūrio
- šaukšto alyvuogių aliejaus
- itališkų prieskoninių žolelių
Salotų lapus švariai nuplaukite ir sudėkite į lėkštę. Pomidorus nuplaukite, supjaustykite, sudėkite prie salotos lapų. Baklažaną taip pat nuplaukite, supjaustykite riekelėmis. Kelias riekeles apkepkite keptuvėje (bus puiku jei naudosite keptuvę su grotelėmis). Sudėkite į lėkštę. Ant salotų užbarstykite smulkinto ožkos sūrio, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite prieskoninėmis itališkomis žolelėmis. Papuoškite baziliko šakele ir patiekite.
Skanaus!