Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Salotos su braškėmis ir Brebille sūriu

 

Jums reikės:

  • ½ sūrio Brebille
  • 1 riekelė ± 5mm storio vytinto kumpi o(skaniausias San Danielės)
  • 300g šviežių pupų
  • 8 gražių braškių
  • 8 pomidorų
  • Alyvuogių aliejaus
  • 4 šaukštelių balzaminio acto
  • Pipirų
  • Druskos
  • Žolėlių ir šviežių gėlių pvz nasturtų.

Išgliaudykite pupeles ir įdėkite 30 sekundžių į verdantį vandenį, kad lengviau nusiluptų odelė. Kumpį supjaustykite mažais gabalėliai ir truputį apkepkite. Jis turi būti auksinės spalvos, traškus, bet viduje minkštas (neperkepkite). Riekelėmis supjaustykite pomidorus ir braškes. Pakaitinkite braškių ir pomidorų griežinėlius keptuvėje ir išdėliokite lėkštėje. Šalia dėkite sūrį ir apibarstykite kumpiu, žolelėmis, pupomis, šiek tiek pagardinkite pipirais, druska ir actu. Papuoškite nasturtų žiedais.

Skanaus!