Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Lašiša su ožkos sūriu

 

Jums reikės:

  • 800 g lašišos filė;
  • druskos, pipirų;
  • 1 šaukšto aliejaus;
  • 100 g Capra ožkos sūrio su pelenais;
  • 2 šaukštų smulkintų lazdyno ir migdolų riešutų;
  • 3 šaukštų juodųjų serbentų uogienės;
  • 2 šaukštų medaus; šviežių rozmarinų.

Lašišą sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Pabarstykite druska, pipirais. Ant lašišos sudėkite Capra ožkos sūrį su pelenais, uogienę, pagardinkite riešutais, medumi ir rozmarinu. Kepkite iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. Patiekti su salotomis ir skrudinta duona.

Skanaus!