Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Vištienos krūtinėlė su Il Prefozo sūriu

 

Jums reikės:

  • 4 vnt vištienos krūtinėlių file;
  • 100g Il Prefozo minkšto sūrio;
  • 1 vnt. kiaušinio;
  • Druskos pagal skonį;
  • Maltų džiūvesėlių apvoliojimui;
  • Aliejaus kepimui.

 

Vištienos krūtinėles išmušti, iš šono padaryti gilią įpjovą, kad gautume kišenėlę. Iš vidaus ir iš išorės krūtinėles pabarstyti druska ir pipirais. Jeigu mėgstate, galite naudoti vištienos prieskonius arba karį. Il Prefozo sūrį supjaustyti gabalėliais, kurių ilgis būtų lygus kišenėlės ilgiui. Sūrį sudėlioti į kišenėles. Užtvirtinti krūtinėlės kraštus. Kiaušinį išplakti, kiekvieną krūtinėlę pavolioti plakinyje, paskui džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekti su žaliomis salotomis.

Skanaus!