Jums reikės:
- 4 vištienos filė
- 4 šaukšteliai žaliojo pesto padažo
- 75g Grand Leo sūrio
- 12 šviežių baziliko lapų
- 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
- 500g mažųjų morkų
- 2 paprikos,
- 1 didelis raudonasis svogūnas,
- Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Įpjaukite vištienos krūtinėlę. Į vidų dėkite žaliojo pesto padažo, po nemažą gabalėlį supjaustyto sūrio ir baziliko lapelį. Kraštus sutvirkinkite lazdele.
Pilkite du šaukštus alyvuogių aliejaus į kepimo skardą, tuomet sudėkite visas daržoves ir gerai išmaišykite. Pabarstykite druska ir pipirais. Išdėliokite vištienos krūtinėles ir apšlakstykite likusiu aliejumi.
Orkaitę įkaitinkite 190°C, kepkite 25-30 minučių, kol vištiena gražiai pagels ir daržovės suminkštės. Patiekite iš karto.
Skanaus!