Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Vištienos krūtinėlės su pesto padažu ir Grand leo sūriu

 

 

Jums reikės:

  • 4 vištienos filė
  • 4 šaukšteliai žaliojo pesto padažo
  • 75g Grand Leo sūrio
  • 12 šviežių baziliko lapų
  • 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 500g mažųjų morkų
  • 2 paprikos,
  • 1 didelis raudonasis svogūnas,
  • Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų

Įpjaukite vištienos krūtinėlę. Į vidų dėkite žaliojo pesto padažo, po nemažą gabalėlį supjaustyto sūrio ir baziliko lapelį. Kraštus sutvirkinkite lazdele.
Pilkite du šaukštus alyvuogių aliejaus į kepimo skardą, tuomet sudėkite visas daržoves ir gerai išmaišykite. Pabarstykite druska ir pipirais. Išdėliokite vištienos krūtinėles ir apšlakstykite likusiu aliejumi.
Orkaitę įkaitinkite 190°C, kepkite 25-30 minučių, kol vištiena gražiai pagels ir daržovės suminkštės. Patiekite iš karto.

Skanaus!