Jums reikės:
- 150 g Black Bomber čederio sūrio
- 50 g graikinių riešutų
- 100 g porų
- 4 kiaušinių
- 100 ml grietinėlės
- 500 g greitai iškepančios jau paruoštos tešlos
- 10 ml brendžio
- 5 ml sidro acto
- 50 ml alyvuogių aliejaus
Tešlą iškočiokite ir ja išklokite kepimo formą, suformuojami iš tešlos krepšelį – tartaletę. Supjaustykite porus, graikinius riešutus ir pakepinkite ant mažos ugnies, kol suminkštės, bet ne kol pakeis spalvą!
Dėkite porus ir graikinius riešutus į tartaletę. Black Bomber sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir berkite ant porų ir riešutų.
Suplakite kiaušinius ir grietinėlę – šį mišinį supilkite į tartaletę. Pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol dailiai apskrus ir kiaušiniai iškeps.
Keptuvėje pakaitinkite brendį, sidro actą ir alyvuogių aliejų. Šiuo padažu apšlakstykite pyragą prieš tiekdami.
Skanaus!