Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Keturių sūrių sriuba

 

 Jums reikės:

  • Vieno poro (naudokite tik žaliąją dalį)
  • 4 stiklinių vištienos sultinio
  • Vienos bulvės
  • 1 stiklinių neriebios grietinėlės
  • Trijų ketvirtadalių stiklinės tarkuoto provolone sūrio
  • Trijų ketvirtadalių stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
  • Trijų ketvirtadalių stiklinės tarkuoto mocarelos sūrio
  • Trijų ketvirtadalių stiklinės tarkuoto čederio sūrio su žolelėmis ir česnaku
  • Batono skrebučių

Sviestą ištirpinkite keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies. Sudėkite porus ir pakepinkite apie 5 minutes – kol suminkštės. Į puodą pilkite vištienos sultinį, dėkite bulves, porus ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir pavirkite dar apie pusvalandį. Retkarčiais pamaišykite. Sriubą pertrinkite trintuvu ir supilkite atgal į puodą. Pilkite grietinėlę, užvirkite. Po truputį suberkite visus sūrius ir maišykite sriubą, kol sūriai ištirps. Tiekdami įbarstykite skrebučių.

 

Skanaus!