Ingridientai:
3 vš balto vyno;
1 vš dižono garstyčių;
1 vš medaus;
1 svogūnas;
1 obuolys;
4 kiaulienos nugarinės pjausneliai;
125 g Raclette sūrio;
375 g žalumos, pasirinktinai (salotos, špinatai, daigai );
druska ir pipirai;
Dubenyje kartu išplakite vyną, garstyčias ir medų. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite obuolius, svogūną ir sumaišykite. Į pasiruoštą marinatą sudėkite pjausnelius ir palaikykite apie 30 min. Įkaitinkite grilinę ir kepkite kiaulienos kepsnius ant grotelių iš vienos pusės apie 3-4 min. Apverskite ir uždėkite sūrio griežinėlius. Ir toliau kepkite apie 3-4 min., priklausomai nuo mėsos storio. Leiskite pastovėti apie 2 minutes. Pabarstykite žalumos tarp kiaulienos pjausnių ir iš karto patiekite.
Skanaus!