Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Le Roule ir obuolių pyragas

 

Jums reikės:

  • 150 g sviesto,
  • 175 g rudojo cukraus,
  • 2 kiaušinių
  • 2 š. pieno,
  • 175 g. miltų,
  • 1 a/š kepimo miltelių,
  • 2 obuolių,
  • 125 g. Le Roule Cranberry sūrio,
  • 1 a/š cukraus ir cinamono mišinio.

Įkaitinkite orkaitę iki 170°C laipsnių temperatūros. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, tada po vieną įsukite kiaušinius, įmaišykite pieną. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Į paruoštą tešlą sudėkite ¾ nuluptų ir kūbeliais supjaustytų obuolių ir sutrupintą sūrį. Gautą masę supilkite į 20 cm skersmens apvalų riebalais išteptą kepimo indą. Likusius obuolius išdėliokite ant pyrago viršaus ir apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu. Kepkite apie 55 minutes. Patiekite atvėsusį.

Skanaus!